Titanium Anode Basket

Titanium Anode Basket

Basis Info Model NO.:YQAB1 Type: Titanium Anode Basket Toepassing: Industriële Techniek: Gelaste Graad: GR2 Vorm: Vierkant Materiaal: Titanium ASTM Gr2 Zuiverheid:> 99,6% Handelsmerk: Shen Ao Oorsprong: Guangdong, China Product Omschrijving Toepassing van titanium anode mand : 1. De geleidbaarheid van titanium is ...

Function

Basis informatie

Model NO.:YQAB1

Type: Titanium Anode Basket

Toepassing: Industrieel

Techniek: Gelast

Kwaliteit: GR2

Vorm: Vierkant

Materiaal: Titanium ASTM Gr2

Zuiverheid:> 99,6%

Handelsmerk: Shen Ao

Oorsprong: Guangdong, China

Productomschrijving

Toepassing van titanium anode mandje:

1. De geleidbaarheid van titanium is niet zo goed dat de elektrische stroom van de haken boven de oplossing gewoonlijk niet groter is dan 0,24A / mm² en de stroom van de haken onder de oplossing meestal niet meer bedraagt dan 1,5A / mm². Anders worden de haken verwarmd, waardoor de temperatuur van de oplossing wordt verhoogd, de koelcapaciteit en het vermijden van elektrische stroom of zelfs de plastic tanks verbranden. Zodra de haken van titaniummandje heet zijn, kunnen sommige maatregelen worden gedaan om de geleidbaarheidssituatie te verbeteren, zoals het gebruik van meer titaniummandjes en het doorsnede gedeelte van de haken uitbreiden.

2. In het algemeen raken de haakjes en de elektroden niet aan elkaar met een vlakke of cirkelvormige oppervlak, omdat het gemakkelijk een slecht contact en corrosie van de elektroden kan veroorzaken.

3. Om te voorkomen dat de anodeblauw uitstroomt, moet de opening van de titaniummand hoger zijn dan het oplossingsniveau.

4. De bodem van de titaniummand moet 100-150 mm hoger zijn dan de bodem van de tank, die bang is dat de tank zal worden uitgebrand, aangezien de elektriciteit in de bodem van de tank meer dan geconcentreerd is.

5. De titaniummand en -elektrode moet nauw in contact worden gebracht, of het anodepotentieel van de titaniummand zal snel stijgen en zuurstofontwikkeling en chloorevolutionsreactie veroorzaken die de titaniummand beschadigen en de additieven zullen oxygeneren.

6. Om te voorkomen dat er een coating wordt aangebracht, moeten de titaniummanden worden bekleed met anodezakken. Aangezien de anodezakken langdurig worden gebruikt zonder te verwijderen, is het beter om dubbele zakken te gebruiken.

7. De anodezak moet de opening van de titaniummand stevig afsluiten en een paar centimeters vrijmaken voor het herstellen van de gegenereerde anode slag.Shenao Materail heeft ervaring in het vervaardigen van titanium anodemand van hoge kwaliteit. Wij hebben een professionele fabriek die zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van geavanceerde titanium anodemand. Welkom bij contact met ons bedrijf.
Hot Tags: Titanium anodemand, China, leveranciers, fabriek, bedrijf
Verwante producten
Neem contact op met ons
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adres: Qinganbao Industry Park, High-Tech Ontwikkeling Zone, Baoji, Shaanxi

Telefoon: +86-917-3380538

Fax: +86-917-3816810

E-mail: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop